HTML

napimenza

Irodaház. Étterem, mint szériatartozék. Drága, vacak, és még át is akarnak verni. Mindennapi ebédhorror á lá Rubin.

Friss topikok

Linkblog

Menza reopen

2008.10.02. 15:12 lokki

Bocs, de ellustultam.

Amióta nem írtam, történt egy-két változás itt a menzán. A kaja nem lett több, sőt. Az árak a nagy jólét miatt egy kicsit emelkedtek, ezzel párhuzamosan az adagok kicsit csökkentek, de szerintem ebben semmi meglepő nincs ebben az országban.

Pozitív kezdeményezés, hogy bevezették az ECO menüt. Na ez nem azt jelenti, hogy azért gazdaségos, mert jóllaksz, hanem azértmert így a számukra eladhatatlan ételeket is fillérekért megveszik apórnépek. Nem mondom, van, amikor egész tűrhető cumót adnak és normális mennyiségben, na de ez a ritkább. A napi menü 650, ez az ECOnomic menü pedig 450.

Deviszontazonban. Ma olyat láttunk, hogy még.

ECO menü Announced&Facts:

Húsleves (normál ára: 350 Ft)
Császármorzsa (normál kajaként nem válsztható)

A húslevesről most nem szólnék, nem volt vele semmi gond. Ám a smarni. Itt egy messzi kép zsírkedvelő Szilárd kollégával a háttérben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jónak néz ki mi? Főleg az a mérhetetlen barackÍZ (lekvárt ugye nagyi főzi, ezzel mindenki tisztában van...). Na de ha lehántjuk az ízes mázt, mit látunk? Na mit?

Zsírsmarnit. Íme:

Igen, az ott a tányér aljár tömény zsír. Tocsogósan. Szilárd kolléga, aki TÉNYLEG szereti a zsírt, evés közben csak azt tudta ismátelgetni, hogy b..meg, ez mi a f@sz? Ráadásul elmondása szerint a zsírban az én sültkrumplimat sütötték, nem sokkal korábban. Attila kolléga, aki pörköltek nagy kedvelője, megjegyezte, hogy a marhapörinek kevesebb szaftja volt, mint a smarninak.

Na erre varrjon gombot Kaiser Franz Josef der zweite!

1 komment

Címkék: zsír

A bejegyzés trackback címe:

https://napimenza.blog.hu/api/trackback/id/tr6692602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása