HTML

napimenza

Irodaház. Étterem, mint szériatartozék. Drága, vacak, és még át is akarnak verni. Mindennapi ebédhorror á lá Rubin.

Friss topikok

Linkblog

Nevezéktan

2008.05.07. 13:23 lokki

Announced&Fact:
Gombakérmleves
Pulykamell sült zöldséggel
Kastélyburgonya





















A mai nap az elnevezések és a mennyiség bűvkörében telt.
Meglepő módon, ma nem Szilárd hanem Szultán kolléga került a szopóágra, miután 8-10 szem Kastélyburgonyával örvendeztette őt meg a szép kuktasapka viselője, minden tápok űrnője. Biztos nem volt neki szimpatikus a szelíd tekintetű fejlesztési vezető, így ma koplalásra kárhoztatott.
A gombakrémleves erős dejavu, hiszem minden héten visszatérő elem. Persze ne gondoljunk ám semmi finomságra, csupán egy botmixerrel összetört gombadarabokat tartalmazó cuccra, de nem szapulom, még viszonylag jó is.
No de a hús Kastélyburgonyával! Az ám a finomság! Főleg soooook zsírral. Szilárd kolléga, aki nagy zsírkedvelő, szinte kinyalta a tányért örömében, persze ehhez kellett az erőteljes majonéz-upgrade is, már hogy elviselhető legyen az avas olaj íze.
Tudja-e valaki mi a Kastélyburgonya? Nem? Nem baj, mi sem tudtuk. Eddig. A megfejtés pediiiiiiig: sültkrumpli bazmeg!!!
A Rubinban egyébként is előszeretettel neveznek el mindent kacifántosan, mert azt hiszik A.) ettől a user úgy gondolja, hogy minőséget kap, B.) drágábbért lehet adni. Én a B.) opcióra szavazok, mint megoldásra.
A kedvencem: egyik nap zöldségleves (így kiírva, 180 pénz), másnap Kertészleves (így kiírva, megegyezik az előző napival , 210 pénz), harmadik nap Virágárus leves (így kiírva, 220 pénz.)
Recycling forever!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napimenza.blog.hu/api/trackback/id/tr25458331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása